Visita a SECOMSA

A l’institut  estem conscienciats de la necessitat de millorar la gestió dels residus per tal de disminuir l’impacte negatiu sobre el medi ambient.

En aquest sentit, fa temps que vam començar a prendre mesures per dur a terme la recollida selectiva de les deixalles, cosa que anem millorant de mica en mica. Les primeres intervencions van ser als laboratoris, després, a la sala de professors i, en les properes setmanes, volem que sigui una actuació que s’estengui a totes les aules del centre.

Per poder servir de corretja de transmissió i informar correctament els alumnes, els professors estan rebent formació sobre la importància de gestionar els residus i la millor manera de fer-ho.

Entre altres activitats formatives i de divulgació, el passat 24 de gener, un grup de professors va visitar les instal·lacions de Serveis Comarcals Mediambientals, SA (SECOMSA). Allí ens van informar de com es gestiona la fracció “rebuig” de les deixalles i de la necessitat de reduir aquesta fracció perquè el tractament dels nostres residus sigui més eficient.

Si voleu més informació sobre la millor manera de desfer-nos de les nostres deixalles, entreu a aquest enllaç: https://secomsa.cat/ca/consells-recollida-selectiva

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>