Viatge a Roma 2018

VEURE L’ÀLBUM

Els alumnes de 2n de Batxillerat van fer el seu viatge de fi d’etapa el passat mes de març a Roma.

Durant quatre dies, molt intensos, van visitar la capital italiana per tal de conèixer espais únics i compartir un bon nombre de vivències amb els que són companys i companyes de classe des de fa anys.  En el viatge, el grup d’estudiants i professors va visitar llocs imprescindibles com:  el Vaticà i el Colisseu, i van combinar el recorregut amb amplis itineraris a peu per tal de conèixer Roma passejant pels seus carrers i places. Per suposat que també va haver-hi temps per a l’oci i l’esbargiment, o bé al bell mig del Trastevere, o bé a peus del Panteó o pels bulliciosos carrers que envolten la Fontana di Trevi.

Des del centre hem promogut una enquesta per tal de fer una valoració final del viatge per part de tots els participants. Tots ells han coincidit en valorar l’experiència de forma molt positiva en tots els aspectes (dates, durada, allotjament, itineraris, visites concertades, vols, etc.).

Sense dubte, que en aquells dies, la barreja d’art, cultura i diversió que ofereix la città demanava a molts allargar una mica més el viatge, però el què ara toca és preparar-se pels exàmens finals i per les PAU, què ja són a tocar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>