Fòrum TRiCS

“La setmana passada, els alumnes de 1r de Batxillerat del nostre centre van assistir al Fòrum Trics, un esdeveniment que té lloc al Complex Educatiu del Tarragonès, on assisteixen alumnes de tots els centres del Baix Camp i del Tarragonès i intercanvien experiències sobre els treballs de recerca.
Concretament dijous 12 hi van anar els alumnes que cursen el Batxillerat social i humanístic, i divendres 13 els del científic i tecnològic. Tots ells van poder escoltar l’exposició dels 9 treballs de recerca fets per alumnes d’altres centres.
Des d’aquí, volem agrair especialment la participació de tres dels nostres alumnes de 2n de Batxillerat que van aplegar molt de públic amb l’exposició dels seus treballs. Es tracta del Jordi García amb el treball “Braç robòtic, somni o malson”, Mireia Montalvo amb el treball “Diario de una asesina” i Jacob Roca amb el treball “La química a la cuina. Esferificacions”. Gràcies a tots tres perquè de ben segur que, amb la vostra participació, heu ajudat a alumnes de 1r que ara tot just comencen els seus TdR.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>