El foc al nostre institut

No es tracta d’una mala notícia sinó al contrari. Hem fet gestions per tal de comptar a la Jornada Cultural amb una persona de renom internacional que ens vindrà a parlar dels incendis forestals. Es tracta de Marc Castellnou, fundador i cap dels GRAF (Grups de Recolzament d’Actuacions Forestals), enginyer forestal, professor a la Universitat de Lleida i premiat a diferents països per la seva trajectòria en la gestió d’incendis.

El Marc és una persona que, com diuen els qui el coneixen, ‘viu pel foc’. Estem davant d’una persona amb molt de prestigi. Algunes preguntes que molts dels alumnes esteu fent a classe sobre els incendis de Califòrnia, de Galícia o de Portugal, li podreu fer directament a ell, expert en el tema.

Tenir a casa nostra un professional com ell és un orgull i que vingui a parlar a l’institut és un veritable honor que molts voldrien. Ens veurem a la Jornada Cultural.

Rafael Yáñez, professor de Geografia i Història

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>