Gimnàstica Estètica Naïf

El cap de setmana del 8 al 10 de desembre, el club de Gimnàstica Estètica Naïf Riudoms va estrenar temporada a la primera fase de la Copa d’Espanya, celebrada a Sagunt. El Club hi va participar amb els seus dos equips: l’equip júnior i l’equip sènior. L’equip sènior va finalitzar amb una meritòria cinquena plaça en el rànquing femení.
Per la seva part, l’equip júnior continua amb la seva estratosfèrica progressió d’aquest any, ja que va aconseguir pujar al pòdium d’aquesta competició (la màxima en l’àmbit estatal) amb la medalla de plata i va obtenir la classificació per a la primera fase de la Copa del Món, que se celebrarà el mes de març a Finlàndia.
És la primera vegada en la història d’aquest esport que un equip de la demarcació de Tarragona aconsegueix una medalla a la màxima competició de nivell estatal. El club Naïf Riudoms, doncs, que dirigeix Sònia Mulero, no pot començar millor una temporada que pronostica ser molt exitosa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>