Club Gimnàstica Estètica Naïf

El passat 19 d’octubre l’equip júnior del club Gimnàstica Estètica Naïf Riudoms va participar a Sofia (Bulgària) en el Campionat d’Europa i en la tercera fase de la Copa del Món de Gimnàstica Estètica de grup. Aquestes dues competicions, que es fan simultàniament, són la més alta expressió d’aquest esport i acullen els millors equips de gimnàstica estètica del món, classificats prèviament en les fases estatals.

Les gimnastes integrants de l’equip júnior, Marta Medina, Nayra Almagro, Marina Catalan, Maria Bergadà, Aleida Alonso, Daniela Martí, Joana Caparó i Anna Pujol, amb un brillant exercici d’estètica zombi, van aconseguir de classificar-se per a les finals en obtenir una més que meritòria novena plaça, cosa que les converteix en un dels 9 millors equips júnior del món.

Aquest jove equip, dirigit per Sonia Mulero i entrenat per Irene Ávalos, Laura Nieto i Yuuki Satoqué, ha aconseguit, només amb un any de vida, una projecció internacional enorme que cap equip de la demarcació de Tarragona havia aconseguit abans.

El Club Gimnàstica Estètica Naïf Riudoms, creat i dirigit per Sonia Mulero, comença així aquesta nova temporada que promet de tenir molt bons resultats. Compta així mateix amb un equip sènior ja consolidat que s’estrenarà el proper 8 a 10 de desembre en la primera fase de la Copa d’Espanya, que es farà a Sagunt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>