L’aventura de Víctor a Youghal (Cork) #ErasmusJdA

Quasi acabant febrer, encara amb l’hivern a sobre i amb una il·lusió desbordant, en Víctor (estudiant de 2on de SMX) marxà cap a les terres del sud d’Irlanda, a la regió de Cork; més concretament a la població de Youghal.Youghal street name

En aquest petit i característic poble costaner, on la immersió en la cultura i valors tradicionals irlandesos és total i completa, Víctor formà part de la seva comunitat realitzant una estada en pràctiques en la que s’encarregà (entre altres coses) de l’actualització i manteniment de l’aplicatiu web i dels serveis d’informació digital que allà controlaven. Tot això mentre seguia a distància el desenvolupament de les classes a través de les diferents plataformes del centre.

Com es pot apreciar en els vídeos que hem adjuntat a sota d’aquest mateix article, la població situada a vora mar gaudeix d’una tranquil·litat i verdor envejables actualment, és un d’aquells llocs idíl·lics a visitar si el que s’està cercant és conèixer de primera mà com es viu realment a altres països.Victor-working

En Víctor estigué gairebé un mes allà, fins que les circumstàncies provocades pel COVID-19 arreu del món l’obligaren a marxar abans d’hora. No obstant això, seguí treballant a distància des de casa seva, per acomplir amb el programa Erasmus, però sobretot per finalitzar la tasca iniciada i no malbaratar aquesta oportunitat de poder formar part d’un equip de treball internacional en el sector de la informàtica.

Després d’haver viscut aquesta gran aventura, que de segur l’ha enriquit com a persona en molts aspectes, és ben segur que la seva preparació futura vindrà molt més marcada per decisions i eleccions amb un enfocament més pragmàtic.

I recordeu tot l’alumnat de cicles formatius del centre té també l’oportunitat de viure aquesta experiència, entreu a la secció de Mobilitat Internacional per saber-ne més!

Erasmus co-funded logo