En Jordi a Cork #ErasmusJdA

 

Des de l’inici del present curs, al nostre centre ens havem estat movent per que l’alumnat seguira Jordi-Corkampliant experiències i coneixements a través de diferents activitats. Una d’elles és la mobilitat d’alumnat per realitzar estades formatives a altres països de la Unió Europea.

A través del Departament d’Educació amb l’ajuda de Fons Europeus i la gestió del personal del centre, en Jordi marxà a finals de febrer a la capital del sud d’Irlanda, la segona ciutat més important del país i un dels referents tecnològics europeus: Cork.

Jordi at Cliffs of Moher

Allà, a més de “gaudir” del típic clima irlandès, de la seva cultura, tradicions i llocs d’interès, Jordi s’instal·là amb una família d’acollida i inicià unes pràctiques en empresa on pogué aplicar els coneixements apresos durant els quasi dos anys que porta cursant SMX, veure’s envoltat d’un ambient de treball tècnic internacional i sobretot valer-se per ell mateix.

Malauradament, la situació excepcional provocada pel COVID-19 va precipitar la seva tornada abans del previst, tot i que per fortuna per ell, va poder continuar amb les pràctiques des de casa per poder completar així el programa, aprendre noves formes de treballar i seguir en contacte amb tothom de manera digital.

Tota una gran aventura vital que molt difícilment pot ser resumida en poques paraules… millor que quan tornem al centre ens ho conte el mateix protagonista, ja que de segur té molt més a dir.

I recordeu tot l’alumnat de cicles formatius del centre té també l’oportunitat de viure aquesta experiència, entreu a la secció de Mobilitat Internacional per saber-ne més!

Erasmus co-funded logo