White Raven torna de Tenerife amb més èxits!

Doncs sí!

L’equip de robòtica de l’INS Joan d’Àustria ho ha tornat a fer! En aquest segon any junts ha arribat, per primera vegada, a les finals nacionals de la First Lego League i hi ha fet un grandíssim paper.

Aquest any les finals es feien a Tenerife i en aquesta illa màgica els White Raven han aconseguit donar el màxim: han obtingut el segon lloc en estratègia i innovació del robot i la cinquena màxima puntuació en el joc del robot, 209 punts. Així que podem dir que ha estat un èxit rotund, i no únicament pels resultats.

La competició ha suposat una gran experiència per a tots nosaltres: hem pogut fer nous amics i amigues d’arreu d’Espanya, hem estat amb els millors equips de robòtica del país, veure el que fan i com treballen i també compartir coneixements adquirits. Però no només ha estat això. El millor de tot han estat la solidaritat i la companyia entre els equips, presents en tots i cadascun dels que hi hem participat. Realment, ens resulta molt difícil poder descriure l’ambient i les sensacions d’aquests dos dies amb paraules: hem viscut plegats una gran festa on tots els equips hem intentat superar les nostres limitacions i dificultats, però sobretot ens hem ajudat i animat els uns als altres.

Volem donar les gràcies a tantes i tantes persones que ens han ajudat, recolzat, animat, seguit… Comencem pels voluntaris en totes les tasques que desenvolupen, com els àrbitres o els jutges; l’organització del torneig i de l’event, tots els companys i professorat de l’institut Joan d’Àustria, l’AMPA del centre i, sobretot, les nostres famílies.

Però el millor de tot, sense cap mena de dubte, és compartir-ho amb els nostres companys de l’equip. Ser part de la família White Raven. Ser una pinya és el que ens caracteritza. Sempre contents, sempre amb ganes de fer-ho millor. Estem convençuts que tots junts podrem arribar allà on ens proposem.

L’equip de Robòtica de l’INS Joan d’Àustria: White Raven