L’INS Joan d’Àustria a la final Nacional del torneig de robòtica VEX-EDR de la UPC

Aquest any hem muntat un nou equip integrat per 6 estudiants de l’ESO, batxillerat i cicles formatius. Som l’Héctor, l’Adriana, l’Alejandro, el Jesús, el Michael i l’Hugo. El mes passat vam participar en el torneig classificatori de la VEX, un torneig de robòtica a nivell mundial, tot i que va haver de ser en línia,. El terreny de joc té uns 3 metres per 3 metres i l’objectiu d’aquest any consistia a fer tres en ratlla amb pilotes. Vam jugar dos equips contra uns altres dos i vam crear aliances, la blava i la vermella. I per molt increïble que sembli vam aconseguir classificar-nos per la final Nacional!

Aquest cap de setmana s’ha disputat la tan esperada final a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), campus EEBE. Ha estat molt emocionant poder participar en un torneig presencial tot i les fortes restriccions per la COVID. Per a les rondes eliminatòries hem fet una aliança amb un equip d’Andorra. Finalment ens han eliminat a les semifinals contra l’aliança que ha acabat guanyant el torneig.

Ha estat una experiència fantàstica i ja tenim ganes de tornar-hi l’any vinent. Aquest any ens ha resultat força complicat ja que, com que no disposem d’un terreny de joc propi, hem hagut d’anar a la UPC a entrenar. Per sort, els nois i noies de PUCRA (equip de robòtica de la universitat EEBE) ens han facilitat en tot moment que ho poguéssim fer i els estem molt agraïts per la seva ajuda.

Moltes gràcies a tots els que ens heu ajudat a arribar fins aquí!