Xerrada, avui a la tarda: “Com acompanyar els nostres fills i filles?”

Fem difusió d’una activitat per avui a la tarda organitzada per l’Ajuntament de l’Hospitalet amb suport de la Diputació i la col•laboració de l’AMPA de l’Institut Bellvitge. Creiem que pot ser del vostre interès!

Moltes famílies de la ciutat es troben en el moment d’acompanyar als seus fills i filles a prendre decisions de futur. Per aquest motiu us fem arribar informació d’una activitat adreçada a famílies. Pensem que aquesta sessió serà útil per les famílies del vostre centre que es trobin en aquet procés.

En la xerrada parlarem sobre el moment vital que viuen els joves a l’hora d’escollir el seu itinerari educatiu per arribar a un futur CARTELL DIFUSIÓ SESSIÓ VIRTUAL DIBA-PAEFprofessional,sobre les emocions que estan presents (neguits, dubtes, pors, il•lusions, incertesa) i compartirem eines i recursos que podem utilitzar per acompanyar-los en aquest procés.

Estava previst realitzar aquesta activitat durant la Setmana de l’FP . La “ reinventem” en format virtual a través del compte d’Instagram que l’Ampa de l’Institut Bellvitge ha cedit @AMPA.INSBELLVITGE, amb la voluntat d’ oferir eines i recursos personals a les famílies per acompanyar els seus fills i filles a escollir el seu itinerari formatiu.

CARTELL INFORMATIU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>