L’institut a la 5a Copa CANGUR

Dos equips de 2n i 3r d’ESO han participat a la 5a edició de la Copa Cangur, una activitat presencial de resolució de problemes per a equips de centre i que aquest any s’ha celebrat a l’institut de Sant Pere i Sant Pau el dijous 25 de gener.

grup 1
ARIADNA TERRÓN FERRET 3r A
FRANCESC TRIBALDO LAMPREAVE 3r D
DAVID WARING COMBALIA 3r D
KATIA MACKIE SANZ 2n B
MARINA FUXI WOLF 2n B
BERTA HERNÁNDEZ CABALLÉ 2n D
ALBA MATEO GIRÁLDEZ 2n E
Grup 2
CLARA FERRÉ LÓPEZ 3r A
POL ALTÉS TOMÀS 3r B
POL DEL CASTILLO MÀSICH 3r D
CARLOTA FERNÁNDEZ PENSADO 2n D
ALBERT COCA RODRÍGUEZ 2n D
MARIA GIL CASAS 2n A
RUT DALMAU VALLS 2n A

La prova és una competició contrarellotge oberta al públic que permet als acompanyant poder seguir en directe el desenvolupament de l’activitat. La mecànica de la prova és força estimulant ja que disposen d’una hora per resoldre el màxim de qüestions amb el menor temps possible. La valoració de cada problema es va modificant, perquè per cada minut que passa sense que ningú respongui el problema en va augmentant la valoració i cada fallada d’un equip també l’augmenta. Cada equip pot fer tants intents com vulgui per cada problema, però cada intent fallat li rebaixa la puntuació en una quantitat fixa.

Un cop més, tot el professorat de matemàtiques vam poder gaudir veient com els nostres alumnes s’ho passaven d’allò més bé resolent problemes matemàtics ( i no gens fàcils, tot s’ha de dir!). Des d’aquí la nostra felicitació als catorze participants. Molt bé Campions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>