El nou logo ens agrada un piló

Aquest segon trimestre del curs 2020-2021 hem estrenat un nou logo a l’Institut. Ens agrada un piló.

És fruit del treball d’una dissenyadora gràfica ubicada a Girona, l’Ariadna Argelaguet. En podeu saber més de qui és, i del seu treball, donant un cop d’ull a la seva pàgina web.

El nostre nou logotip parteix de la coneguda escultura de “Les llúdrigues” (Lluís Mateu, 2007), que és a la Plaça de la Vila del municipi on estem situats, Salt. I, al mateix temps, aconsegueix una fusió amb la inicial (“E”) del nom de l’escola.

El podrem gaudir amb un munt de colors – segons projectes, departaments i experiències del nostre centre – per anar fent veure com som a l’Espriu, però ja veieu que el color bàsic és el que veieu a la imatge d’aquí al costat, el “Pantone Warm Red U“.

I de les tipografies, què me’n dieu? Modernes, veritat: es tracta de la “Gothic A1 Black” i la “Montserrat“. Per les cartes seguirem fent servir l’Arial 12, no us preocupeu 😉

Gràcies a l’estudi “De bezzi”, s’ha dissenyat una imatge corporativa nova, buscant un to modern per poder representar les noves generacions que pugen, donant alhora un estil juvenil i professional amb la seva tonalitat de colors.