SERVEI CRÍTIC

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar informació del Servei Crític:

Com sabeu, el servei de prevenció en drogues i pantalles de la Mancomunitat del Galzeran (CRÍTIC) segueix en funcionament durant aquest període excepcional d’alerta sanitària.

Durant aquestes setmanes la nostra feina no s’atura, seguim fent prevenció com fins ara, adaptant-nos a la nova situació pel que fa les intervencions als centres educatius. És per això que dediquem energies en crear diferents materials que puguin ser d’utilitat al jovent així com als professionals del sector i les famílies.

La coordinació amb els diferents agents del territori es manté per vies telemàtiques. No dubteu en contactar si teniu dubtes o qüestions en relació al consum de drogues i pantalles, també en temps de confinament.

SADIP El servei d’assessorament en drogues i pantalles roman tancat des de l’inici de l’estat d’alarma, però l’atenció i acompanyament de casos individuals segueix en funcionament mitjançant vies telemàtiques.

El nostre BLOG Us convidem també a xafardejar el nostre blog i tots els recursos que ofereix.

La nostra presència a les xarxes: Actualitzem sovint el nostre Instagram i hem iniciat un compte de Twitter. @serveicritic

També tenim una secció d’articles propis de divulgació i opinió professional. Justament han publicat un article de l’Ester Angelats al “Social.cat” i a “lasdrogas.info”.. us deixem els enllaços:

El Confinament de les pantalles. Ester Angelats. Social.cat

El Confinamiento de las pantallas. Ester Angelats. lasdrogas.info

SobrePantalles: Recomanacions sobre l’ús de pantalles a casa. Critic.

“Phubbing”, ignorant a l’altre per utilitzar el mòbil. Anna Ortiz.

“Vaping”, el fenomen de les cigarretes de iogurt. Joan Barrero. Social.cat

Alcohol i festa major, com respondre a aquest binomi? Joan Barrero. Social.cat

Alcohol i altres drogues. Una mirada preventiva. Joan Barrero

Aprofitem per enviar-vos molts d’ànims en aquests moments. Sigui quin sigui el canal, hi donarem resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>