L’institut

Us donem la benvinguda!

L’Institut Marta Mata de Montornès que va obrir les portes el curs 2006-2007 amb l’ESO i que des de 2015-2016 ofereix també cicles de formació professional de grau mig cuina i restauració.

L’institut és el lloc de formació per als nens i nenes que entren amb 11 o 12 anys i que surten sent uns joves que formen part de la societat actual que és tan inestable i canviant. L’institut es planteja oferir una educació inclusiva, de qualitat per a tothom, presentant-se com una comunitat educativa oberta a l’entorn, al municipi i al món global, que pugui ser útil a tots els integrants al llarg de tota la vida i en tots els àmbits.

El nostre objectiu és l’èxit dels alumnes, aprenent a superar-se i millorar cada dia, de manera que entenguin que la formació avui, en la nostra societat moderna, no s’acaba mai, perquè el món laboral és cada vegada més exigent i demana capacitat d’aprenentatge i adaptació constant.

Compartim amb les famílies el repte d’educar. En aquest procés, no sempre fàcil, hem de veure les errades com a oportunitats d’aprenentatge i millora. També hem de saber tenir prou paciència com perquè cada noi  i noia arribi a trobar els seus objectius de formació i creixement personal i els faci realitat.