SANT JORDI CONFINAT

Benvolguts/des,

Aquest any viurem una jornada de Sant Jordi molt diferent, ens agafa confinats i confiandes però no volem perdre l’ocasió per celebrar aquest dia tan especial.

Volem compartir amb vosaltres les primeres aportacions de l’alumnat de 1r d’ESO, són creacions fabuloses! Gràcies al seu esforç hem pogut realitzar l’activitat que cada any es realitza al nostre Institut: l’exposició d’una cançó reivindicativa. En aquest enllaç podeu veure’ls.

Felicitats nois i noies! Aquest any el mèrit és doble perquè heu tingut la capacitat d’afrontar l’actual pandèmia i plantar-li cara. Mostra d’ells són aquests poemes i cançons reinvindicativas. Felicitar als guanyadors i guanyadores: Sònia Cardona i Ona Hernández, Núria Álvarez, Júlia Closa i Andrea García, Aleix Castro, Eric i Adrián Cruz.

La proposta de feina des de les matèries de l’àmbit de lletres relacionada amb Sant Jordi durarà fins la propera setmana. Per aquest motiu us animem a participar-hi i inclús compartir-ho a les xarxes socials, aprofitant que l’Institut ha estrenat compte d’Instagram!

Per a participar-hi podeu:

Fer un petit vídeo :

  • Recomanant un llibre
  • Llegint el fragment d’una obra literària o un poema
  • Fent una actuació
  • Mostrant o fent una manualitat o activitat relacionada amb sant Jordi (rosa de paper, de tela, … ; pa de sant Jordi, ….)

Fer una foto:

  • D’una manualitat de sant Jordi
  • De l’espai o posició en la que llegiu quan esteu a casa amb un peu de foto. Algunes idees:

També us proposem d’omplir les portes, les finestres, els balcons i les terrasses amb roses. Si no en tenim podem fabricar-ne una o fer un cartell.

Amb l’etiqueta #SantJordiconfinatsMartaMata2020 i etiquetant el compte d’Instagram de l’Institut.

Una abraçada a tots i bona Diada de Sant Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>