Preauditoria

Fem un reconeixement i agraïment especial a tot el professorat d’ESO i CFGM que ha participat en la preauditoria d’avui dijous 27 de maig de 2021.

Des de fa tres anys i com a part de l’estratègia per assolir els objectius de l’actual Projecte de Direcció (2018-2022), l’Institut Marta Mata forma part del Projecte de Qualitat i Millora Contínua (PQiMC) del Departament d’Educació. L’Objectiu de la xarxa del PQiMC és aconseguir l’excel·lència en els resultats educatius a través de la millora contínua dels processos, la confiança i la satisfacció dels alumnes, les famílies, les empreses i els diferents agents implicats, envers el servei educatiu proporcionat.

La preauditoria d’avui s’ha realitzat de forma virtual. Al llarg del matí s’han programat reunions per auditar. Hi han participat diferents equips de professorat:  David Muñoz cap de nivell de 1r d’ESO i tutor de 1A, Ester Conesa, cap d’Àmbit d’Orientació i psicopedagoga de 3r d’ESO, Àngels Sànchez, cap de nivell de 4t d’ESO i professora de Ciències Socials, Laura Amo, cap d’Àmbit de MUVISOC-EF (Música, ViP, Socials i Ed. Física), Marc Freixas, coordinador d’FCT de CFGM, Marina Barrientos, professora de CFGM, Azahara Casas, professora de Socials i coordinadora de Qualitat, Mercè Costa, directora, Sara Castaño, secretària, Montse Morcillo, cap d’estudis, Sílvia Candelich cap d’estudis de CFGM i Francesc Ginel, coordinador pedagògic,

La preauditoria ha estat una nova experiència que ens ha ajudat a detectar amb una mirada més objectiva els aspectes que hem de millorar de cara a una futura auditoria de certificació ISO, a ressaltar els punt forts i les oportunitats de millora i a viure l’experiència de ser preauditats.

Seguim treballant per la qualitat de l’Educació Pública!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>