Lliurament Premis Les Marines

El dia 26 de juny vam celebrar la segona edició dels Premis Les Marines. L’acte va tenir lloc al Centre Cívic Frederic Mompou de Castelldefels i vam lliurar els premis a l’esforç i al millor expedient. 

El premi de l’esforç s’ha triat des dels diferents equips docents i, per unanimitat, el professorat que coneix, que comparteix amb l’alumnat la vida de les aules, del pati, dels passadissos…els ha seleccionat com a persones meritòries d’aquests premis.

El del millor expedient s’ha establert a partir del nombre d’assoliment excel·lent de l’expedient acadèmic de l’alumnat. 

Volem, amb aquest reconeixement, potenciar les ganes d’aprendre, l’entusiasme, la motivació i volem recuperar valors com la voluntat, la paciència, l’espera i l’esforç que són tan difícils de trobar en una societat on tot s’ha tornat ràpid i immediat. Però volem, sobretot, que l’alumnat continuï millorant en els seus aprenentatges, que no perdi les ganes d’aprendre, que prengui consciència que aquest és el camí i s’ha de seguir i construir-lo amb seguretat, valentia, amb algunes renúncies, però amb esforç, ganes, alegria, joc, riures…

L’acte va comptar amb la participació d’alumnes que voluntàriament es van oferir a fer un petit homenatge musical als seus companys. Vam comptar amb la Natascha Yepes, el Jordi Rodríguez, la Mireia Camacho i la Luana Claramunt. 

Moltes gràcies per haver-nos acompanyat i felicitats a tot l’alumnat premiat!! A aquest enllaç trobaràs l’àlbum fotogràfic d’aquest acte. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>