Benvinguts al web de l’Institut GuissonaHorari d’atenció al públic:
  • Hivern:
    • Secretaria de dilluns a dijous de 8h a 18h. i divendres de 8h a 15h.
    • Consergeria de dilluns a divendres de 8h a 21h.

Posa’t la gorra

Aquest passat diumenge, La Seu Vella de Lleida es va omplir d’una gran mostra de solidaritat en la festa “Posa’t la Gorra!
El nostre centre hi va ser representat per un munt de punts de llibre que l’alumnat de 1r, 2n d’ESO i l’Aula d’Acollida va… Llegeix més»

Visita a l’església de Guissona

El passat 28 de gener, l’alumnat de 2n de Batxillerat matriculats a Història de l’Art van visitar l’església de Santa Maria de Guissona construïda al segle XVIII i que des del 2013 és un Bé Cultural d’Interès Nacional.

La visita va ser guiada pel David… Llegeix més»

Joc d’escapament.

Un “room escape” és un joc d’aventura físic i mental que consisteix en un grup de jugadors tancats en un recinte on hauran de solucionar diferents tipus d’enigmes i trencaclosques per poder-ne sortir.
Els participants han d’interactuar amb els elements que trobin al recinte, i amb… Llegeix més»

Trobada esportiva comarcal

El passat divendres dia 25 de Gener, és va dur a terme la trobada comarcal de centres de secundaria a Guissona, que organitza el Consell Esportiu de la Segarra
Aquesta jornada esportiva s’emmarca dins de les diverses activitats que s’organitzen dels JJEE (Jocs Esportius Escolars de… Llegeix més»

Quebec

L’any passat vam tenir la sort d’entrar en el Programa d’intercanvi Catalunya-Quebec i dues alumnes de 4t d’ESO van estar seleccionades.
Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre vam acollir les quebequeses al nostre centre on van tenir l’oportunitat d’estudiar al nostre Institut com unes alumnes… Llegeix més»

Copa Cangur 19

Ahir, 24 de gener, va tenir lloc la 1a fase de la 6a edició de la Copa Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques a l’Institut Alfons Costafreda de Tàrrega.
La primera fase d’aquesta activitat tracta de la resolució de problemes per equips. El disseny del… Llegeix més»

Sorteig Reis. Esquiada

Aquí tenim guanyadora del sorteig de Reis! Felicitats i que el gaudeixis molt de temps!!
(de les butlletes que es van vendre per l’esquiada de l’alumnat de 1r d’ESO)

Recull Premi Recerca Jove 2017

El nostre centre va recollir el 22 de desembre el Premi de Recerca Jove. Se li va atorgar per la seva brillant trajectòria en l’educació. Ja en són dos que recull l’Institut Guissona.

Continuarem sumant premis!

Visita de Josep Maria Bosch

En Josep Maria Bosch és professor de literatura catalana, però amb el temps ha trobat en el cel la seva passió.
Ha explicat a l’alumnat de 1r d’ESO que ha descobert uns 50 asteroides, els ha ensenyat fotografies de l’espai i els ha portat una pedra… Llegeix més»

La Marató 2018

Durant aquesta setmana hem rebut la visita de voluntaris de La Marató que ens han fet xerrades dedicades, enguany, sobre el càncer.
Ens han explicat fórmules de com prevenir-lo: NO fumar, seguir una dieta saludable, practicar exercici, evitar exposicions excessives al sol…
Tothom tenim algun cas molt… Llegeix més»

Sistema Solar. Aula Projectes

FEM UN SISTEMA SOLAR A ESCALA
Durant les primeres setmanes del curs, a l’Aula de Projectes de l’INS Guissona hem estat treballant l’Univers i el Sistema Solar.
És difícilíssim fer-se càrrec de les verdaderes dimensions de l’Univers. Ni els més avesats astrònoms poden comprendre el que representen… Llegeix més»

Dia de la Ciència

L’alumnat de l’Institut Guissona també va participar en el Dia de la Ciència organitzat des de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.
Els tallers proposats pretenen fomentar l’interès de la societat per la ciència i el coneixement, i d’ensenyar els darrers avenços… Llegeix més»

Castanyada 2018

Dimecres 07 de novembre, vam celebrar la festa de la castanyada a la Font de Torrefeta, com és tradició.
Patíem pel temps, però ens va fer una treva i no va ploure. Ho van passar prou bé, jugant a arrencar cebes, el joc del mocador, saltar… Llegeix més»