Videoconferència per conèixer la professió d’intèrpret a les institucions europees

Avui l’alumnat interessat de francès i alemany de 4t d’ESO hem conegut una mica més una professió en expansió: la interpretació a les institucions europees. Conèixer bé les nostres llengües maternes i idiomes estrangers obre moltes portes en aquest àmbit.
Els intèrprets als serveis públics… Llegeix més»

Projecte 360º de Mediació Escolar

Aquest curs 2020-21 encetem a l’Institut un nou i il·lusionant projecte: 360º de Mediació Escolar. Volem implementar un canvi transformador a tots els nivells del centre, afectant directament a la motivació personal del alumnat, que moltes vegades es relaciona com a causa de l’abandonament… Llegeix més»

26 de setembre: Dia Europeu de les Llengües

Al Macià hem treballat la diversitat lingüística dibuixant l’arbre de les llengües, les nostres paraules preferides, la mateixa paraula en diversos idiomes, embarbussaments, la paraula més llarga… Les llengües són una eina per a aconseguir més comprensió intercultural i herència cultural dels territoris. Promovem el… Llegeix més»

Vols venir a fer esport amb els teus companys de l’institut?

Des de l’INS FRANCESC MACIÀ volem presentar-vos les activitats esportives extraescolars que s’organitzaran per aquest curs. En cas que us interessi, agrairíem que torneu aquest full amb l’opció escollida:

  • FUTBOL SALA: Dilluns i dimecres (horari de 16’15h-17’15h)
  • BÀSQUET: Dimarts (horari de 15’30h-16’30h)
  • AERÒBIC/HIP-HOP/ZUMBA: Dimarts (horari de… Llegeix més»