Visita al mNACTEC

Text escrit per: Salim Hamoudan (4t C), Marc Fernández (4t C) i Adrian Sampedro (4tD)

El divendres 27 de novembre, com que estàvem estudiant la Revolució Industrial, l’alumnat de 4t d’ESO vam fer una visita al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa. Al principi de la visita van explicar els diferents elements de la taula periòdica i de quina manera es podien utilitzar aquests elements en la vida quotidiana. Després es va fer una visita a la fàbrica per observar com funcionaven les màquines de cardar, filar i teixir. Ens van explicar també per a què servien i, a més a més, quines són més velles i quines més noves. Finalment vam observar la màquina de vapor, dita la “burra”, i ens van explicar que gràcies a ella funcionaven les altres màquines. Ens van informar com transportaven el carbó. En el temps lliure vam poder visitar altres parts del museu (cotxes antics…) amb un professor.
Va ser una sortida molt interessant i una oportunitat per descobrir quin procés hi havia abans per cardar, filar i teixir teles de llana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>