Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència: l’enginyera Enrica Uggetti parla amb les noies i els nois de 1r d’ESO


El dijous 11 de febrer, dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència, els alumnes de 1r d’ESO van tenir la sort de fer una xerrada amb l’Enrica Uggetti, enginyera ambiental que treballa amb tractaments naturals d’aigües residuals a la Universitat… Llegeix més»

Sessions d’orientació telemàtiques per a famílies amb nens i nenes a sisè de primària

Des de l’institut Frederic Mompou, us volem ajudar a fer una bona tria d’institut per als vostres fills i filles que han de començar el curs vinent 1r d’ESO. Per això, estem preparant amb molta il·lusió unes sessions d’orientació telemàtiques, prèvies a les Portes… Llegeix més»

What time is it in India when it’s 9 o’clock in Barcelona?

Tot just abans de marxar de vacances, a classe de Ciències Socials de 1r ESO, les alumnes i els alumnes van treballar les zones horàries.
Van elaborar uns pòsters (WORLD CLOCKS WALL) amb rellotges que marcaven l’hora a diferents ciutats i països del món.
Ells mateixos… Llegeix més»

El dilema de les xarxes

Aquests dies, amb l’alumnat de 1r de Batxillerat, hem estat visualitzant a la classe d’anglès el documental de Netflix The Social Dilemma, en què extreballadors d’empreses de tecnologia com Twitter, Google o Facebook expliquen com aquestes eines gratuïtes han estat dissenyades per atraure l’atenció dels usuaris… Llegeix més»

Tríptics de l’Al-Andalus a 2n d’ESO

A les classes de 2n d’ESO, abans de les festes de Nadal, hem fet uns tríptics sobre l’arquitectura andalusina fent servir l’aplicació Canva. D’aquesta manera practiquem la competència digital, alhora que fomentem l’estudi autònom dels nostres alumnes. Andalusia es una regió rica en patrimoni artístic… Llegeix més»

Bon Nadal i molt bon any 2021!

Benvolgudes famílies,
Aquest ha estat un trimestre intens, però hem aconseguit mantenir l’institut obert de forma segura i amb molt pocs grups confinats. I tot això ha estat gràcies a la col·laboració de tots els membres de la comunitat educativa.
Vivim uns temps complexos, i sabem… Llegeix més»

Taller MigrArt: acollida de persones migrades provinents de països del continent africà

Els i les alumnes de 1r ESO de desdoblament han gaudit d’un taller de sensibilització del dret a migrar anomenat MigrArt, dissenyat i organitzat per l’Associació CEHDA. Aquest taller ha constat de 3 sessions de dues hores cadascun amb diverses propostes i testimonis de… Llegeix més»

Mompou per l’eliminació de la violència contra les dones

25 de novembre 
El dia 25 de novembre les parets del Mompou s’han pintat de color lila per donar un crit de solidaritat, cohesió, força i condol a totes les dones que han patit la violència, la violació, l’assetjament sexual, la tortura i els… Llegeix més»