Fira de la ciència

Durant la setmana de la ciència, l’institut va organitzar un concurs per fomentar l’esperit científic entre l’alumnat. S’hi van presentar nou projectes en total, alguns de molta qualitat, que heu pogut veure al vestíbul del centre durant les últimes tres setmanes.

El concurs estava… Llegeix més»

Setmana de la ciència 4t ESO: bombolles matemàtiques

El dijous15 de novembre els alumnes de 4t ESO van tenir l’oportunitat d’assistir a una xerrada a càrrec d’Anton Aubanell, matemàtic i divulgador científic, que ens va oferir una conferència sobre les matemàtiques que s’amaguen darrere les bombolles de sabó. Entre altres coses, vam… Llegeix més»

Setmana de la Ciència 1r ESO: visita al Cosmocaixa


El dijous 15 de novembre l’alumnat de 1r ESO va fer una visita al Cosmocaixa. Primer van assistir a una sessió al Planetari,on van fer una introducció a l’astronomia i van aprofundir sobre els eclipsis de sol i de lluna. Després de la sessió van fer preguntes relacionades sobre diferents aspectes de… Llegeix més»

Cristalls de xocolata i microones, dues xerrades per al batxillerat dins la setmana de la ciència

El dimecres 14 de novembre els alumnes de Batxillerat han tingut el privilegi d’assistir a dues conferències que van venir a fer-nos dos professors-investigadors de la Universitat de Barcelona dins el programa TOC TOC.
La primera, a la qual hi van assistir els grups de 1r… Llegeix més»