Presentació dels Treballs de Recerca de Batxillerat

Els dies 9 i 10 de gener els alumnes de 2n de Batxillerat de l’institut han fet les exposicions orals dels seus Treballs de Recerca. Hi ha hagut investigacions de tot tipus: des de la construcció d’un braç robot que podia distingir metalls, passant per una investigació sobre l’addicció al tabac, o la recerca sobre la recollida de residus a Gàmbia. Altres temes investigats han estat la maternitat d’Elna durant la guerra civil espanyola, una recerca sobre el teatre com a eina de millora dels resultats en l’educació, o la construcció d’una màquina Arcade amb un vídeojoc.

Com és habitual, els alumnes de 2n de Batxillerat han preparat a consciència les seves presentacions i han deixat de banda els nervis. Alguns dels treballs seran enviats a diferents premis, i esperem que els seus autors en siguin guanyadors, com en anys anteriors. Molta sort a tots ells!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>