Formació en l’ús d’extintors i mànegues antiincendis

Dilluns 13 de gener l’empresa que porta el manteniment dels equips de protecció contra incendis, EVITFOC, ens va oferir al personal de l’institut (professorat, administratius, conserges i personal de neteja) una curta sessió de formació d’utilització dels extintors i mànegues antiincendis. Ens van explicar que tenim instal·lats dos tipus d’extintors. D’una banda els de neu carbònica o anhídrid carboni CO2 per a extingir incendis de tipus elèctric i, d’altra banda, els de pols ABC per a combatre tots els altres tipus d’incendis. La formació va acabar amb una pràctica on davant d’un petit foc provocat vam fer servir els dos tipus d’extintors i una de les mànegues antiincendis.

MÉS FOTOS AQUÍ

1 comentari

  1. Montse Bordanova i Mundet

    Realment és més important del que sembla tenir una bona formació per mirar d’evitar el foc.
    De vegades, les coses que no hi donem importància, són les que més en tenen, tenint en compte que hi ha moltes persones i que es pot evitar una catàstrofe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>