Estudio la meva habitació o creo un espai nou?

Text realitzat per l’alumna Noa González Hernández de 2ESO A

Els alumnes de 2n d’ESO hem fet una activitat pràctica de matemàtiques. Havíem d’escollir entre fer un estudi de la nostra habitació o dissenyar un espai. Encara que molts hem escollit un espai conegut, el talent en les matemàtiques pràctiques és un fet: des del treball més senzill amb dibuixos i plànols en una cartolina fins els més complexos com una mini construcció amb impressora 3D, o una maqueta espectacular i gegant. Amb una mica d’ajut de la nostra professora de matemàtiques, hem tingut el necessari per fer els càlculs i mesures correctes i ens hem mogut pel món dels arquitectes i els maquetistes. També hi ha qui ha presentat la feina amb un pòster, power-point, prezzi, video, dossier,… tothom plasmant els seus càlculs, plànols i dissenys en el format escollit.

Sense dubte, aquest treball ha demostrat el clar vincle entre les matemàtiques i la realitat, i ens ha ajudat a veure aquesta matèria en relació amb el nostre entorn.

1 comentari

  1. Assumpta Canals

    Sincerament admirable. Ja debeu saber que els antics grecs ja deien: tot està fet per Nombres i aquests són el principi de la realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>