Primers classificats de les proves Cangur de Matemàtiques

Els resultats de les proves Cangur de matemàtiques ja han arribat! Hem de felicitar tots els nostres alumnes que hi van participar, i molt especialment els que han quedat en les primeres posicions. Aquest any l’institut ha repetit l’èxit del curs anterior, i hem tornat a situar dins del 3% d’alumnes millors de Catalunya un estudiant del nostre centre en cadascun dels nivells en què participàvem.

Aquí teniu els noms dels tres alumnes millor classificats, que mereixen una gran felicitació, i que van rebre un obsequi per part de l’institut:

Carlos Medina Gálvez, de 1r ESO B. Ha quedat en el lloc 20 de 26727 participants, situant-se dins del 0’08% d’alumnes millor classificats de tot Catalunya, amb una prova Cangur que va obtenir 137’5 punts de 150 possibles.

Mireia Valls Giner, de 3r ESO C. Ha quedat en el lloc 199 de 21543 participants, situant-se dins del 0,95% d’alumnes millor classificats de tot Catalunya, amb una prova Cangur que va obtenir 117 punts de 150 possibles.

Sergio Fernández León, de 2n BAT B. Ha quedat en el lloc 86 de 3932 participants, situant-se dins del 2,24% d’alumnes millor classificats de tot Catalunya, amb una prova Cangur que va obtenir 78’25 punts de 150 possibles.

A tots ells els donem l’enhorabona!

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>