Superman visita l’Esteve Terradas: Premis ImpulsFP

 

En el marc de la cerimònia de lliurament dels premis ImpulsFP 2021, el superheroi més conegut del planeta, Superman, va realitzar una sessió de coaching a l’alumnat de 2n curs dels Cicles Superiors d’Administració i Finances i d’Assistència a la Direcció.

L’objectiu de l’activitat fou ben senzill: que tots els estudiants d’aquests dos grups, que en qüestió de 50 dies estaran titulats, sàpiguen com trobar la motivació i les forces per sortir al mercat laboral, amb determinació i confiança, per buscar una feina/ofici/professió que els pugui aportar un creixement professional constant i, sobretot, un sentiment de realització personal en la implementació de les tasques.

David Amills, el nostre Superman particular, és el fundador de l’empresa Dreams Heroes, companyia encarregada de convertir els somnis més fantàstics, de petits i grans, en realitat. Superman, Hulk, Spiderman o el Capità Amèrica són alguns dels més de 15 personatges que tenen una vinculació directa amb els esdeveniments que el grup humà de l’empresa organitza cada setmana.

Si voleu contactar amb ell: https://www.instagram.com/dreamsheroes/