L’ADS-2 es classifica per a la final del MetropolisFP Lab 2

Un grup format per tres estudiants del MP DUAL de 2n curs d’Administració i Finances ha quedat classificat per a la Fase Final del concurs d’emprenedoria i creativitat MetropolisFP Lab 2, programada pel dilluns 1 de juny de 2020.

La idea classificada és un tornado innovador i disruptiu en l’àmbit mèdic ja que consisteix en la creació d’una documentació clínica més visual, motivadora i pràctica per a tots els malalts de càncer que tenen un perfil no tecnològic i que necessiten un recolzament important per entendre les instruccions i els procediments que requereix el tractament de la malaltia. En aquesta edició, el concurs està apadrinat per l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

El Departament d’Administració d’Empreses de l’Esteve Terradas i Illa impulsa el seu alumnat, en aquest MP DUAL, a participar en diferents concursos per poder anar més enllà del que és estrictament curricular i permetre viure, als estudiants interessats, experiències compartides amb altres centres educatius de Catalunya.