Auxiliar en establiments del sector carni
|
PFI |
(1000 hores -1 curs acadèmic) |
Objectius del Curs
|
Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars de preparació, processament i emmagatzematge de matèries primeres i producció en indústries alimentàries, així com operacions auxiliars d’elaboració i envasat de productes alimentaris. |
Adreçat
|
Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO. |
Mòduls Obligatoris |
Mòduls de formació professional (entre 615 i 665 hores)
- Operacions auxiliars en la indústria alimentària
- Elaboració de productes alimentaris
- Operacions auxiliars d’emmagatzematge
- Operacions de condicionament, elaboració i venda al detall de carn i productes carnis artesans
- Projecte integrat
- Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
- Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)
|
Mòduls de formació general (entre 295 i 345 hores)
- Estratègies i eines de comunicació
- Entorn social i territorial
- Estratègies i eines matemàtiques
- Incorporació al món professional
|
Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores) |
Perfil professional
|
La superació d’aquest programa de formació i inserció (PFI) comporta:
- Certificació acadèmica i professional que conté la qualificació final obtinguda en el programa de formació i inserció (PFI) i acredita les competències professionals assolides.
- Millors possibilitats per a la superació de la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà.
- Reconeixement dels mòduls professionals superats en el programa de formació i inserció (PFI) per a l’obtenció del títol professional bàsic associat al perfil.
- Obtenció del certificat de professionalitat INAD0108 Operacions auxiliars d’elaboració en la indústria alimentària, que emet l’Administració laboral.
- Accés als centres de formació d’adults per obtenir el GESO, sense complir el requisit de tenir 18 anys.
|