Setmana dels vins en clau de Dona

La setmana del 4 al 8 de març, als restaurants de l’escola només s’oferiran vins produïts per dones amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona. L’objectiu és visibilitzar el paper de les dones dins l’enologia, un sector on sovint són poc visibles.

Així doncs des del dimecres 6 de març fins al divendres 8 de març, tant al restaurant de menú com al restaurant pedagògic es serviran vins produïts per enòlogues catalanes.

Aquests són els vins que es podran tastar durant aquella setmana:

  • Mas Elena del celler Parés Baltà, enòlogues: Marta Ràfols i Marta Casas.
  • Oda Blanc del celler Castell del Remei, enòloga: Gemma Plazas.
  • Alta Alella del celler Alta Alella, enòloga: Mireia Pujol.
  • Les Agulles 2022 del celler Gemma Miró, enòloga: Gemma Miró
  • Gran Juvé Camps del celler Juvé Camps, enòloga: Glòria Vilomara.
  • Airam del celler Espelt, enòloga: Anna Espelt

L’alumnat de Serveis en Restauració i de Direcció en Serveis en Restauració s’encarregarà d’explicar a la nostra clientela les característiques enològiques d’aquesta selecció que confiem serà del seu gust.