Presentació del curs 2020-21 Cicles Formatius de Grau Superior
21 de setembre 2020
Torn de matí
Hora | Grup | Aula assignada |
9:00 | 1er Direcció de Serveis en Restauració A | Aula 007 |
2on Direcció de Serveis en Restauració A | Aula 203 | |
9:30 | 1er Direcció de Cuina A | Aula 009 |
2on Direcció de Cuina A | Aula 110 | |
10:00 | 1er Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària A | Aula 207 |
2on Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària A | Aula 209 | |
10:30 | 1er Gestió d’Allotjaments Turístics A | Aula 123 |
2on Gestió d’Allotjaments Turístics A | Aula 113 | |
11:00 | 1er Guia, Informació i Assistències Turístiques A | Aula 124 |
2on Guia, Informació i Assistències Turístiques A | Aula 117 | |
11:30 | 1er Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments A | Aula 121 |
2on Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments A | Aula 119 |
Torn de tarda
Hora | Grup | Aula assignada |
15:00 | 1er Gestió d’Allotjaments Turístics B | Aula 003 |
1er Gestió d’Allotjaments Turístics C | Aula 005 | |
2on Gestió d’Allotjaments Turístics B | Aula 209 | |
2on Gestió d’Allotjaments Turístics C | Aula 205 | |
15:30 | 2on Guia, Informació i Assistències Turístiques B | Aula 124 |
16:30 | 1er Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments B | Aula 111 |
2on Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments B | Aula 119 |
Comentaris recents