ACTE DIA DE LA DONA TREBALLADORA

El 8 de març i amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora des de la tutoria tècnica de Coeducació,  s’ha organitzat un acte adreçat a tot l’alumnat de PFI. Aquest curs s’ha estimat dedicar-ho només a aquest alumnat per mantenir totes les mesures de seguretat a què ens obliga la Covid.

Durant dues hores s’ha debatut sobre assetjament sexual o per raó de gènere en l’àmbit laboral. Per fer-ho hem comptat amb la col·laboració de:

  • Mireia Montesinos, advocada laboralista, membre de l’Associació de Defensa dels Drets Humans i col·laboradora de l’Oficina per la No Discriminació de l’Ajuntament de Barcelona (OND)
  • Soledad Ruiz, coordinadora dels Punts d’Informació i Atenció a la Dona de l’Ajuntament de Barcelona (PIAD)
  • Companyia de teatre La Xixa: escenificació de situacions laborals en les quals l’alumnat ha hagut d’intervenir tot actuant i/o aportant la seva opinió en els microdebats que s’han generat.
  • L’organització de l’acte ha estat possible gràcies a la col·laboració del coordinador de l’OND, l’Albert Fages, qui ha contactat i coordinat els i les professionals que hi han intervingut.

El nostre agraïment a totes les persones que han participat en l’organització i desenvolupament de l’acte i esperem poder seguir col·laborant amb totes elles en els cursos vinents.