Aquestes taules indiquen quines unitats formatives o crèdits es poden convalidar i qui la resol segons el que hi consti:
- C: CONVALIDACIÓ
- D: CONVALIDACIÓ SINGULAR resolta per la DGFP (Direcció General de Formació Professional)
- ND: DENEGADA per la DGFP (Direcció General de Formació Professional)
- R: Indiquen que és un Reconeixement de la mateixa qualificació obtinguda perquè es tracta de mòduls professionals o unitats formatives comuns a diferents cicles
HTE0 – CFGS Direcció en serveis de restauració |
||||
Codi | Estudis aportats | Mòdul | Tipus | Nota traslladada |
HOTR0110 + HOTR0309 |
CP Direcció i producció de cuina + CP Direcció en restauració |
MP6 | C | CV |
MP8 | C | CV | ||
MP9 | C | CV | ||
HOTR0209 +
HOTR0309 |
CP Direcció en restauració + CP Sumilleria |
MP6 |
C |
CV |
HOTR0209 + HOTR0409 | CP Sumilleria + CP Gestió de processos de servei en restauració | MP2 | C | CV |
MP3 | C | CV | ||
HOTR0309 + HOTR0409 | CP Direcció en restauració + CP Gestió de processos de servei en restauració | MP5 | C | CV |
MP6 | C | CV | ||
HOTR0309 |
CP Direcció en restauració |
MP10 | C | CV |
MP9 | C | CV | ||
HOTR0110 | CP Direcció i producció de cuina | MP1 | C | CV |
HOTR0209 |
CP Sumilleria |
MP11 | C | CV |
MP4 | C | CV | ||
AG10 |
Tècnic en Gestió administrativa LOE |
MP8 UF1 | ND | |
AG10 | MP8 UF2 | ND | ||
1651 |
Tècnic superior en Dietètica |
MP6 UF1 | ND | |
1651 | MP6 UF2 | ND | ||
1651 | Tècnic superior en Dietètica | MP7 UF2 | D | |
HTD0 |
Tècnic superior en Direcció de cuina |
MP1 UF1 | R |
Control de proveïment de matèries primeres |
HTD0 | MP1 UF2 | R | ||
HTD0 | MP1 UF3 | R | ||
HTD0 |
Tècnic superior en Direcció de cuina |
MP5 UF1 | ND | |
HTD0 | MP5 UF4 | D | ||
HTD0 |
Tècnic superior en Direcció de cuina |
MP6 UF1 | R |
Gestió de la qualitat i de la seguretat e higiene alimentària |
HTD0 | MP6 UF2 | R | ||
HTD0 |
Tècnic superior en Direcció de cuina |
MP7 UF1 | R |
Gastronomia i nutrició |
HTD0 | MP7 UF2 | R | ||
HTD0 |
Tècnic superior en Direcció de cuina |
MP8 UF1 | R |
Gestió administrativa i comercial en restauració |
HTD0 | MP8 UF2 | R | ||
HTD0 |
Tècnic superior en Direcció de cuina |
MP9 UF1 | R |
Recursos humans i direcció d’equips en la restauració |
HTD0 | MP9 UF2 | R | ||
0651 |
Tècnic superior en Gestió comercial i màrqueting |
MP8 UF1 | ND | |
0651 | MP8 UF2 | ND | ||
HTB0 |
Tècnic superior en Gestió d’allotjaments turístics |
MP5 UF1 | ND | |
HTB0 | MP5 UF2 | ND | ||
HTB0 | MP5 UF3 | ND | ||
HTB0 | MP5 UF4 | ND | ||
HTB0 |
Tècnic superior en Gestió d’allotjaments turístics |
MP8 UF1 | ND | |
HTB0 | MP8 UF2 | D | ||
HTB0 |
Tècnic superior en Gestió d’allotjaments turístics |
MP9 UF1 | D | |
HTB0 | MP9 UF2 | D | ||
IAB0 | Tècnic superior en Processos i qualitat en la indústria alimentària | MP6 UF1 | C | Mitjana entre Gestió de qualitat i ambiental a la indústria alimentària i Nutrició i seguretat alimentària |
IAB0 | MP6 UF2 | C | ||
1054 |
Tècnic superior en Restauració |
MP2 UF1 | C |
Processos de servei |
1054 | MP2 UF2 | C | ||
1054 | MP2 UF3 | C | ||
1054 |
Tècnic superior en Restauració |
MP3 UF1 | C |
Processos de servei |
1054 | MP3 UF2 | C | ||
1054 | MP3 UF3 | C | ||
IAA0 |
Tècnic superior en Vitivinicultura |
MP6 UF1 | C | Mitjana entre Legislació vitivinícola i seguretat alimentària i Gestió de qualitat i ambiental a la indústria alimentària |
IAA0 | MP6 UF2 | C |