Aquestes taules indiquen quines unitats formatives o crèdits es poden convalidar i qui la resol segons el que hi consti:
- C: CONVALIDACIÓ
- D: CONVALIDACIÓ SINGULAR resolta per la DGFP (Direcció General de Formació Professional)
- ND: DENEGADA per la DGFP (Direcció General de Formació Professional)
- R: Indiquen que és un Reconeixement de la mateixa qualificació obtinguda perquè es tracta de mòduls professionals o unitats formatives comuns a diferents cicles
HT10 – CUINA I GASTRONOMIA |
||||
Codi | Estudis aportats | Mòdul | Tipus | Nota a traslladada |
HOTR0408 |
CP Cuina |
MP1 | C | CV |
MP2 | C | CV | ||
MP3 | C | CV | ||
MP5 | C | CV | ||
HOTR0509 |
CP Rebosteria |
MP1 | C | CV |
MP4 | C | CV | ||
MP6 | C | CV | ||
MP7 | C | CV | ||
CM20 |
CFGM Comercialització de productes alimentaris |
MP2 UF1 | C |
Preparació i condicionament de productes frescos i transformats |
CM20 | MP2 UF2 | C | ||
CM20 | MP2 UF3 | C | ||
CM20 | MP2 UF4 | C | ||
CM20 | MP2 UF5 | C | ||
1001 |
CFGM Cuina |
MP1 UF1 | C |
Ofertes gastronòmiques i sistemes d’aprovisionament |
1001 | MP1 UF2 | C | ||
1001 | MP1 UF3 | C | ||
1001 |
CFGM Cuina |
MP2 UF1 | C |
Preelaboració i conservació d’aliments |
1001 | MP2 UF2 | C | ||
1001 | MP2 UF3 | C | ||
1001 | MP2 UF4 | C | ||
1001 | MP2 UF5 | C | ||
1001 |
CFGM Cuina |
MP3 UF1 | C |
Tècniques culinàries |
1001 | MP3 UF2 | C | ||
1001 | MP3 UF3 | C | ||
1001 | MP3 UF4 | C | ||
1001 | MP3 UF5 | C | ||
1001 | MP3 UF6 | C | ||
1001 |
CFGM Cuina |
MP4 UF1 | C |
Rebosteria |
1001 | MP4 UF2 | C | ||
1001 | MP4 UF3 | C | ||
1001 | MP4 UF4 | C | ||
1001 | MP4 UF5 | C | ||
1001 | MP4 UF6 | C | ||
1001 | MP4 UF7 | C | ||
1001 |
CFGM Cuina |
MP5 UF1 | C |
Elaboracions i productes culinaris |
1001 | MP5 UF2 | C | ||
1001 | MP5 UF3 | C | ||
1001 | MP5 UF4 | C | ||
1001 | MP5 UF5 | C | ||
1001 |
CFGM Cuina |
MP6 UF1 | C |
Rebosteria |
1001 | MP6 UF2 | C | ||
1001 | MP6 UF3 | C | ||
1001 | MP6 UF4 | C | ||
1001 | MP6 UF5 | C | ||
IA10 |
CFGM Elaboració de productes alimentaris |
MP7 UF1 | R |
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments |
IA10 | MP7 UF2 | R | ||
IA60 |
CFGM Forneria, reposteria i confiteria |
MP4 UF1 | R |
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria |
IA60 | MP4 UF2 | R | ||
IA60 | MP4 UF3 | R | ||
IA60 | MP4 UF4 | R | ||
IA60 | MP4 UF5 | R | ||
IA60 | MP4 UF6 | R | ||
IA60 | MP4 UF7 | R |
IA60 |
CFGM Forneria, reposteria i confiteria |
MP6 UF1 | R |
Postres en la restauració |
IA60 | MP6 UF2 | R | ||
IA60 | MP6 UF3 | R | ||
IA60 | MP6 UF4 | R | ||
IA60 | MP6 UF5 | R | ||
IA60 |
CFGM Forneria, reposteria i confiteria |
MP7 UF1 | R |
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments |
IA60 | MP7 UF2 | R | ||
IA30 |
CFGM Olis d’oliva i vins |
MP7 UF1 | R |
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments |
IA30 | MP7 UF2 | R | ||
1106 |
CFGM Panificació i rebosteria |
MP4 UF1 | C |
Elaboracions bàsiques de pastisseria |
1106 | MP4 UF2 | C | ||
1106 | MP4 UF3 | C | ||
1106 | MP4 UF4 | C | ||
1106 | MP4 UF5 | C | ||
1106 | MP4 UF6 | C | ||
1106 | MP4 UF7 | C | ||
1106 |
CFGM Panificació i rebosteria |
MP6 UF1 | C |
Elaboracions bàsiques de pastisseria |
1106 | MP6 UF2 | C | ||
1106 | MP6 UF3 | C | ||
1106 | MP6 UF4 | C | ||
1106 | MP6 UF5 | C | ||
1002 |
CFGM Pastisseria i forneria |
MP4 UF1 | C |
Tècniques de pastisseria, forneria i conservació d’aliments |
1002 | MP4 UF2 | C | ||
1002 | MP4 UF3 | C | ||
1002 | MP4 UF4 | C | ||
1002 | MP4 UF5 | C | ||
1002 | MP4 UF6 | C | ||
1002 | MP4 UF7 | C | ||
1002 |
CFGM Pastisseria i forneria |
MP6 UF1 | C |
Tècniques de pastisseria, forneria i conservació d’aliments |
1002 | MP6 UF2 | C | ||
1002 | MP6 UF3 | C | ||
1002 | MP6 UF4 | C | ||
1002 | MP6 UF5 | C | ||
1003 |
CFGM Serveis de restaurant i bar |
MP1 UF1 | C |
Ofertes gastronòmiques i sistemes de proveïment |
1003 | MP1 UF2 | C | ||
1003 | MP1 UF3 | C | ||
HT30 |
CFGM Serveis en restauració |
MP1 UF1 | R |
Ofertes gastronòmiques |
HT30 | MP1 UF2 | R | ||
HT30 | MP1 UF3 | R | ||
HT30 |
CFGM Serveis en restauració |
MP7 UF1 | R |
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments |
HT30 | MP7 UF2 | R |