Porta un llibre a la motxilla

El Departament d’Ensenyament  va iniciar el  programa “El Gust per la Lectura” que té com a objectiu la formació de bons i bones lectors i lectores. Es tracta que, al llarg de la seva formació educativa, els/les nostres alumnes esdevinguin lectors/es competents, crítics/ques i capaços/ces de gaudir del plaer de la lectura.

És per aquest motiu que el dilluns, 6 de novembre, iniciarem el projecte al nostre centre. Cal que tots els/les alumnes portin un llibre a la seva motxilla per dedicar una petita estona de 15 minuts a la lectura lliure. Tot l’alumnat i professorat dedicarà el mateix temps a la mateixa franja horària que s’anirà alternant cada setmana en diferents hores del matí.

A través de les tutories s’ha posat a l’abast la biblioteca del centre per facilitar a tot l’alumnat un llibre, evitant  una despesa econòmica i, en cas que la lectura escollida no els hi agradi, el poden canviar per un altre (en horari d’obertura de biblioteca).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>