Un petit tastet

Aquests dies, i aprofitant que estem treballant la tardor, els goril.les i els pagesos hem fet un petit tast dels fruits secs i les fruites carnoses més característiques d’aquesta època de l’any.

D’aquesta manera, hem tastat AMETLLES, AVELLANES, PINYONS, FESTUCS I NOUS com a fruits secs, característics per tenir una closca dura. I pel que fa les fruites carnoses, amb pell i més sucoses, hem tastat POMES de diferents varietats, MANDARINES, RAÏM (blanc i negre), MAGRANA i CODONY.

Alguns ens han agradat més que d’altres però com a mínim els hem provat!!

Per veure algunes fotografies cliqueu sobre el dibuix.

 

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>