RESULTATS CANGUR 2021

RESULTATS CANGUR 2021

Aquest any, per diferents motius, els resultats definitius de les Proves Cangur han trigat una mica a ser públics. Cal felicitar per la seva bona classificació als alumnes,

  • DANIEL MORENO PINTADO, de 4t d’ESO amb percentil 0,61, és a dir, només el 0,6% dels classificats han tret un resultat millor. La mateixa organització ens ha fet arribar una menció d’honor per aquest alumne. Moltes felicitats Daniel, esperem que el proper any vulguis repetir l’experiència.
  • PAU SANTANA FERNÁNDEZ, de primer de batxillerat amb percentil 1,01. Només l’1% dels participants de tota Catalunya ha tret un resultat millor. També, des del Departament de Matemàtiques t’encoratgem a superar el nou repte del Cangur 2022.

No és la primera vegada que els resultats de les Proves Cangur són així de bons. Els membres del Departament de Matemàtiques i la direcció de l’institut volem que els noms d’aquests alumnes no quedin en l’anonimat, volem que siguin visibles als companys, al professorat, a tota la família educativa. Les matemàtiques no ens han de fer por, hem d’aprendre a gaudir-les, a veure-les com un repte superable que ens omplirà de satisfacció. 

Des d’avui 29 de juny de 2021, en el passadís que porta a la secretaria i a la direcció del centre hi ha penjat un “Quadre d’Honor” on hi figura l’alumnat que ha destacat en aquestes proves des del 2018:

  • 2021: Daniel Moreno (4t d’ESO) i Pau Santana (1r de batxillerat)
  • 2020: Sense Proves. Confinament.
  • 2019: Mauro Moisés López (1r de batxillerat)
  • 2018: Mauro Moisés López (4t d’ESO)

Aquest quadre serà un quadre viu que s’actualitzarà anualment. Sempre hi haurà un record per a tot l’alumnat que hagi format part d’aquest. En un acte senzill amb l’alumnat implicat, el director de l’institut i el professorat de matemàtiques els hem agraït la seva participació, els hem felicitat pel bon resultat i els hem mostrat el quadre on hi romandran formant part de la nostra petita història. Les fotos que venen tot seguit s’han fet en acabar l’acte.