Concurs d’imitació de quadres famosos

Aquest curs a causa de la pandèmia que estem vivint, per tal d’apropar l’art a la nostra comunitat i amb la finalitat de celebrar el Carnestoltes/Carnaval 2021,  la proposta ha estat la de fer un Concurs d’Imitació de quadres famosos, on l’alumnat i professorat han escollit un quadre i s’han disfressat i ambientat igual a ell.

Seguint les votacions de l’alumnat i el professorat, els guanyadors i guanyadores són:

1r Premi: La Dama del Armiño (Leonardo da Vinci) 2CTIS

2n: Premi: Las tres Gracias (Sandro Botticelli) 2CTIS

3r Premi: Los Querubines (Rafael Sanzio) 1CTIS

Premi al grup més motivat: 1rATEI

Galeria d’imatges

Escrits de les alumnes:

Ens ha agradat molt que la consigna de carnestoltes d’aquest any estigui relacionada amb l’art.

Creiem que fer servir l’art com a eina d’expressió, reivindicació social i personal és una manera de mostrar-se al món molt íntima, personal i a l’hora tan lliure…

És despullar l’ànima i mostrar la part més sincera de l’artista. L’art té múltiples interpretacions i no hi ha cap manera correcta o incorrecta d’entendre les obres d’art. L’art és llibertat. Cadascú li pot donar el significat que li vulgui…

Deixar que nosaltres formem part d’aquests quadres que han marcat durant el llarg de la història ha sigut tota una experiència. En gran part també és assumir part de responsabilitat i ser conscients del que fem. Hem gaudit molt fent les imitacions dels quadres perquè d’una manera molt lúdica, entre riures i complicitats, ens hem ficat a la pell i a la ment de les protagonistes… Com moltes vegades també haurem de fer en la nostra feina.

Podríem dir que ens hem sentit una mica part dels quadres que hem recreat, i ens enduem un record molt bonic i per sempre.

Moltes gràcies per deixar-nos compartir amb totes vosaltres aquestes obres d’art tan magnífiques! Esperem que les hageu gaudit igual que ho hem fet nosaltres!

Llarga vida a l’art, a la cultura i a la llibertat d’expressió!

Yolanda Maintz, Alba Rufo, Mireia González i Gal·la Samper.

2n TIS C

 

¡Me ha gustado mucho la actividad de carnaval de imitar un cuadro!
Siempre es divertido disfrazarse, salir de la normalidad y ponerse en otro rol.
Y en estos tiempos es aún más importante no perder la alegría 🙂

¡Gracias, Miquel Tarradell!

Yolanda Maintz

2n TIS C