Xerrada informativa – Pas d’etapa de 6è a 1r d’ESO

Dins del nostre pla d’acollida confinat tenim programada una xerrada informativa als nostres alumnes sobre el pas d’etapa de primària a secundària. Aquesta xerrada està destinada als alumnes i consistirà, a més d’una dinàmica de cohesió, en una explicació sobre què és l’ESO i sobre com es treballa al nostre institut. En aquesta xerrada podran preguntar tot el que vulguin saber els alumnes en relació a aquesta temàtica.

La xerrada es farà en una única sessió de mitja hora els següents dies:

  • Dimarts 12 de maig a les 15h.
  • Dijous 14 de maig a les 15h.

Els alumnes s’han d’apuntar a una de les dues dates a través de la seva tutora, Carla Casaramona. Demanem flexibilitat per aconseguir que podem tenir una quantitat similar d’alumnes a cada sessió. Per aquesta raó, si a un alumne li van bé les dues dates, ho comuniqui a la tutora i l’ubicarem nosaltres.

La plataforma que s’utilitzarà és la que ja estan emprant a les tutories i es demana que estiguin preparats cinc minuts abans.

La resolució de dubtes que puguin sortir i que siguin de rellevància seran anotats per fer-los extensius a tots els alumnes.

Volem remarcar que aquesta és una activitat obligatòria, que forma part del procés d’orientació acadèmic dels alumnes i és una mesura per poder-los acollir molt millor el curs vinent.

Les famílies també rebran una xerrada informativa d’aquesta tipologia més endavant. La que proposem ara és pels alumnes.

Salutacions!

Ismael Algaba – Coordiació Pedagògica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>