de l’1 al 5 de juny. 2n

ÀMBIT LINGÜÍSTIC:

CATALÀ: Tema 27 del quadern TOT TALLERS: “La conversa” Comunicació oral pàgines 90,91

 

CASTELLÀ: Tema 26 del quadern TOT TALLERS: “¿sabes qué pasó?” Comprensió oral. Escolta el següent àudio i fes els exercicis de les  pàgines 88,89. 

 

ENGLISH:TASCA RETORNABLEHello!!!! Aquesta setmana us proposo una activitat molt divertida. Com sabeu, al prinicipi trobareu les DAILY ROUTINES per anar practicant una estoneta tots els dies. A continuació, veureu l’activitat retornable. Espero que gaudiu molt. Lots of kisses!!

https://view.genial.ly/5ecf7230bf80e50d94fbdc16/interactive-content-food-session-3

ÀMBIT MATEMÀTIC

Aqui teniu un pdf editable per repassar les sumes de tres xifres i la suma portant.

sumes_pdf

ÀMBIT ARTÍSTIC

ROBOTS RECICLATS: Aquesta setmana us hem preparat una activitat amb materials reciclats. No espereis més i clica al següent link 🙂

https://view.genial.ly/5ed223a2785906120efec942/presentation-robots-reciclats

ÀMBIT D’EDUCACIÓ EN VALORS

Hola famílies i foques monjo,

Estem en la recta final d’aquest curs que s’esdevé en una situació tan excepcional, però on hem après moltíssimes coses. Com sabeu, mestres i alumnat compartim molts moments al llarg del curs: punts de vista, emocions, aprenentatges i constantment ens valorem i avaluem entre nosaltres. Aquesta vegada, com he dit abans, és una mica diferent.

Tot i que estem en contacte amb videotrucades i missatges,  volem saber la visió global que té l’alumnat dels mesos que hem viscut: com s’han sentit, si s’han pogut organitzar, etc.

Per aquesta raó, us deixem un link on trobareu unes preguntes molt senzilles. És un formulari per respondre l’alumnat, encara que necessitaran la vostra ajuda per escriure alguna pregunta. No hi han respostes correctes o incorrectes. No us portarà més de dos minuts.

Moltes gràcies 🙂

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAAZWd8hJ2pM6eAi9WRddMCKh_L_QTtnlqtMc60zxw_GliTA/viewform?usp=sf_link

Curtmetratge

RELIGIÓ: EL VALOR DE LES PETITES COSES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>