De l’1 al 5 de juny. 1r

ÀMBIT LINGÜÍSTIC:

CASTELLANO: Esta semana os traigo un Escape Room Virtual familiar. Al entrar en el siguiente link haced clic en la opción de castellano. Espere que lo disfrutéis mucho 🙂 

https://somhigames.wixsite.com/misionflorida

ENGLISH:TASCA RETORNABLEHello!!!! Aquesta setmana us proposo una activitat molt divertida. Com sabeu, al prinicipi trobareu les DAILY ROUTINES per anar practicant una estoneta tots els dies. A continuació, veureu l’activitat retornable: enviar-me fotos de les vostres creacions. Espero que gaudiu molt. Lots of kisses!!

https://view.genial.ly/5ecf7230bf80e50d94fbdc16/interactive-content-food-session-3

ÀMBIT MATEMÀTIC

TASCA RETORNABLES: OPERACIONS  Aquesta setmana, practicarem sumes, restes i comparació de nombres.

Sumes-restes-signes

ÀMBIT CONEIXEMENT DEL MEDI

TASCA RETORNABLE: Les parts de les plantes: en el següent link podreu accedir als diferents jocs i continguts que hem anat treballant sobre les plantes. A continuació dels jocs, podeu veure les dos tasques retornables d’aquesta setmana.

https://view.genial.ly/5ed239b6bc3fa411df14dee3/interactive-content-les-plantes-activitats-finals

 

ÀMBIT ARTÍSTIC

ROBOTS RECICLATS: Aquesta setmana us hem preparat una activitat amb materials reciclats. No espereis més i clica al següent link 🙂

https://view.genial.ly/5ed223a2785906120efec942/presentation-robots-reciclats

ÀMBIT D’EDUCACIÓ EN VALORS/ TUTORIA

Hola famílies i cavallets de mar,

Estem en la recta final d’aquest curs que s’esdevé en una situació excepcional, però on hem après moltíssimes coses. Com sabeu, mestres i alumnat compartim molts moments al llarg del curs: punts de vista, emocions, aprenentatges i constantment ens valorem i avaluem entre nosaltres. Aquesta vegada, com he dit abans, és una mica diferent.

Tot i que estem en contacte amb videotrucades i missatges,  volem saber la visió global que té l’alumnat dels mesos que hem viscut: com s’han sentit, si s’han pogut organitzar, etc.

Per aquesta raó, us deixem un link on trobareu unes preguntes molt senzilles. És un formulari per respondre l’alumnat, encara que necessitaran la vostra ajuda per escriure alguna pregunta. No hi han respostes correctes o incorrectes. No us portarà més de dos minuts.

Moltes gràcies 🙂

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyqAPJlw1drtVAA365g4w0Pq9h9WILKdy_SCB8M8Q89Z1e5A/viewform?usp=sf_link

Curtmetratge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>