Korfbal CS

Heu sentit a parlar mai del Korfbal? no? Dncs no sabeu el que us perdeu, perquè es tracta d’un esport d’equip molt atractiu per a l’espectador i molt intens per als jugadors i jugadores. Si, ho heu llegit bé, jugadors i jugadores. No és que hi hagi partits masculins i partits femenins de korfbal, sinó que a la reglamentació d’aquest esport hi ha l’obligatorietat que els equips estiguin formats als 50% per homes i al 50% per dones, i això el diferencia de la majoria d’altres esports.

Els alumnes de cicle superior, en col·laboració amb el Consell Esportiu del Tarragonès que ens cedeix el material, practicarem aquest esport durant unes quantes setmanes aquest trimestre.

Pels qui no n’hagueu sentit a parlar mai, us direm que és un esport cosí-germà del bàsquet. En alguns aspectes hi té moltes similituds i en d’altres força diferències.

En aquests enllaços hi trobareu informació contractada:

Federació Catalana de Korfbal

Wikipedia

Com a curiositat us direm que el korfbal és una de les poques federacions catalanes amb reconeixement oficial i que competeix al màxim nivell del seu esport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>