EcoAtaula al Saavedra

GERMAN_RIGOL_PHOTOGRAPHYL’Escola Saavedra, es un dels principals centres educatius de la ciutat de Tarragona, té més de 100 anys d’història. Al capdavant, Leo, directora amb qui treballem conjuntament des de fa més de 10 anys per aconseguir un menjador escolar de qualitat, amb un ambient familiar, i on poc a poc hem anat introduint aliments ecològics.

Les dos persones fonamentals que fan possible aquesta tasca són Ana Júlia (qui s’encarrega de preparar uns plats per llepar-se els dits) i Yolanda (que fa que els infants se sentin com a casa des del primer dia amb molta paciència i estima).

GERMAN_RIGOL_PHOTOGRAPHYLes activitats que es fan dins el servei de menjador són tallers per fer ambientació del menjador, jocs de pati i jocs d’enginy, per promoure el respecte, la col·laboració i la participació de tots. Gràcies al seu entorn privilegiat i les instal·lacions, els infants gaudeixen cada dia d’una estona de lleure tranquils i sense les pertorbacions característiques d’una gran ciutat.
EcoAtaula s’encarrega d’oferir servei de cuina i monitoratge a 85 nens, amb 1 persona en cuina i 5 monitors al menjador. També oferim servei d’Acolliment matinal i de tarda, i tenim 1 monitora de bàsquet un dia a la setmana a la tarda.

http://www.ecoataula.cat/saavedra-2/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>