WRO Vehicle 2 motors endavant endarrera 3r

El vehicle que estem preparant per a la WRO ja va prenent forma i adquirint prestacions. Una de les necessitats que hem detectat és que sigui capaç de girar tant cap a la dreta com cap a l’esquerra, i això ens ha portat a la conclusió que calien dos motors que féssin girar cadascun una roda diferent i independent, però el problema ara era fer-lo anar primer endavant i endarrera, tenint els motors capicuats. Després de resoldre la mecànica hem hagut d’aforntar el repte de la programació dels dos motors, que havien de girar simultàniament, amb el mateix moment d’inici i de final.

Aquest equip, compost per aquestes dues alumnes, ha agafat el relleu de la tasca de la setmana passada dels seus dos companys, i han fet un passet més endavant, per assolir aquest comportament del vehicle.

Val a dir que un cop elles han acabat la feina, i han passat el relleu als seus dos companys, aquests han evolucionat la màquina fins a fer-la avançar, retrocedir, girar a la dreta, girar a l’esquerra i aturar-se.

Si és que aquests quatre, treballant junts, són uns artistes!!!!!

El vehicle WRO-Saav20 ja està quasi a punt per als reptes que se’ls proposarà a la WRO!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>