Participació al mEduTarraco 2018

Els alumnes de sisè de l’escola participaran enguany en l’edició 2018 del mEduTarraco que es celebrarà a Tarragona el dia 8 de març.

Projecte col·laboratiu, multicompetencial i interdisciplinar de georeferenciació i tecnologia mòbil adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària, a secundària i a batxillerat, amb l’objectiu de que els alumnes de les comarques tarragonines coneguin la ciutat de Tarragona, aprenguin a moure’s i descobrir-la així com engrescar-los a trobar indrets pràcticament desconeguts de la ciutat.

El projecte és una iniciativa dels Serveis territorials de Tarragona, que es desenvolupa en el marc del Mobile History Map (MHM) del programa mSchools. El MHM es basa en la creació col·lectiva de continguts geolocalitzats mitjançant l’ús de tecnologia mòbil.

L’activitat, es presenta en forma de joc. Els alumnes participants, acompanyats dels seus professors, viatgen a la ciutat de Tarragona, on s’organitzaran en grups de fins a 5 membres, supervisats pels equips docents de cada centre.

Un cop allí, es desplacen per l’itinerari que aplega els punts d’interès de la ciutat que figuren als mapes, que l’organització haurà fet arribar prèviament als centres educatius.

El fil conductor dels itineraris serà una història relacionada amb la ciutat creada pels estudiants que hi participen. Els punts fan referència a monuments, espais industrials, culturals o de lleure de Tarragona i en arribar-hi hauran de dur a terme diferents accions i activitats didàctiques competencials “in situ” per aconseguir les diferents vinyetes de la història convertida en còmic.

font: http://projectes.xtec.cat/met/el-projecte/presentacio/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>