Engeguem la robòtica

Aquesta setmana ja hem iniciat les activitats de robòtica, i com a primera feina per anar recordant els aprenentatges del curs passat, hem creat, digitalment, un circuit elèctric amb una pila, un interruptor i un led, de tal manera que s’encengui i s’apagui el led amb l’interruptor. Hem utilitzar l’eina Tinkercad com a suport. Una eina que utilitzem molt a cicle superior, tan per crear circuits com per fer dissenys 3D.

També hem introduït Google Classroom, i els alumnes hem hafgut de fer el lliurament d’aquesta tasca al nostre Classroom.

Enguany la robòtica promet!

Les activitats de robòtica s’enmarquen en la línia pedagògica de l’escola que incorpora metodologies i estratègies d’aprenentatge innovadores a partir de nous projectes i amb noves tecnologies com a eix central. L’escola compta amb una aliança magnet amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Tarragona (ETSE-URV). Sota el lema “Creix al Saavedra, connect@t al futur“, el projecte té com a objectiu introduir les noves tecnologies i la robòtica al dia a dia del centre, incorporant al mateix temps un enfocament globalitzat de l’aprenentatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>