Els tallers del grup de mitjans!

Aquest any, continuem treballant mitjançant tallers. Les tardes dels dilluns són molt especials, i és que així treballem als tallers internivells a 1r, 2n i 3r.

Tots es caracteritzen per desenvolupar de manera manipulativa altres elements del currículum. A més a més, seguint la idea principal del projecte MAGNET de l’escola, desenvolupem 3 idees fonamentals.

  • PENSAR
  • FER
  • COMUNICAR

Us expliquem quins són a continuació:

En aquest taller es treballa la llengua anglesa a través de contes. Els nens i nenes es comuniquen IN ENGLISH tot perdent la vergonya de parlar en públic.

Science (ciència)Technology (tecnologia)Engineering (enginyeria)Art (art) i Mathematics (matemàtiques)

En aquest taller es presenten diferents reptes que han de resoldre conjuntament i de manera col·laborativa.

En aquest taller, expressem la passió per la música. Gràcies als materials reciclats que tenim, dissenyem i creem el nostre instrument per poder tocar una cançó.

 

Al taller de PARLEM, ens comuniquem i ens expressem en català i castellà. Aprenem moltes coses dels nostres companys i expliquem històries i contes inventant-nos diferents versions.

 

 

 

 

 

 

 

 

Experimentem és un taller on aprenem a través del mètode científic. Ens convertim en investigadors i comprovem les nostres hipòtesis.

I per acabar, però no menys important, el taller creatiu! Mitjançant materials que trobem a l’aire lliure, fem composicions molt xules.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>