Com llueix el nostre pati!

Enguany estem molt il·lusionats fent l’àrea artística de visual i plàstica. Hem seguit realitzant un projecte que vam iniciar l’any passat amb l’assessora de l’Ajuntament de Tarragona, la Maite.

L’hem creat amb l’ajuda i la implicació de tots els nivells de primària (de 1r a 6è) però us deixem una mostra del treball fet per l’alumnat de 3r.

Es tracta de treballar l’entorn i la natura, focalitzant-nos en els arbres del parc Saavedra aprofitant que el tenim ben a prop de l’escola.  

A principis del mes d’octubre vam anar al parc Saavedra a fer una observació directa dels diferents exemplars. Vam poder captar les línies, les rugositats, els colors i les formes de tots els arbres. Vam haver de triar el que més ens agradava, per fer un dibuix realista amb el llapis. A l’aula vam acabar de decorar-lo i pintar-lo amb colors de fusta. 

A continuació vam deixar anar la creativitat perquè ara, tocava imaginar-nos un arbre i dibuixar-lo amb ceres!

I ………….. el resultat va ser el següent!

Finalment, hem pogut plasmar els nostres arbres més creatius i originals a les parets del pati!

Mireu quin goig que fa de moment el nostre pati. I espereu a veure’l quan ho tinguem enllestit, serà espectacular!!! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>