Codeweek URV 2019 a 5è

La Setmana de la Programació de la UE és una iniciativa de base que té com a objectiu apropar la programació i l’afabetització digital d’una manera divertida i interessant.
Aprendre a programar ens ajuda a donar-li sentit a un món en constant canvi que ens envolta, a conèixer millor com funciona la tecnologia i a desenvolupar capacitats i competències que ens permetin explorar idees noves i innovar.
Amb aquesta idea, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ha organitzat un seguit d’activitats per fer divulgació de la programació de codi amb activitats a alumnes tan de primària com de secundària del territori.

Avui ha vingut la Laia González, a fer-nos un taller de Makey-Makey i, sobretot, a passar una estona divertida tot experimentant amb materials conductor i no conductors, l’electricitat i la programació per blocs d’Scratch.

Us animem a tots vosaltres a endinsar-vos en aquest meravellós món de la programació per blocs, però aneu en compte, que enganxa!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>