Les constel·lacions

El món  de les constel·lacions és fascinant i així ens ho han demostrat els nens i les nenes de 4t. Des de l’àrea de medi hem estat aprenent tot de coses sobre els astres de l’Univers: planetes, satèl·lits, cometes, estrelles…..

Quan vam parlar de les constel·lacions van sortir noms com: Taure, Sagitari, Àries,…. Ep! – va dir un de vosaltres-  aquesta constel·lació es diu com el meu horòscop.! I així va ser com van saber que cada d’un d’ells tenia una constel·lació segons el dia que havien nascut.

I aquests nens i nenes ràpidament van voler saber més i a la classe de català van seguir preguntant sobre aquest tema volent saber quin horòscop era cadascun d’ells. Vam explicar que sembla ser que cada horòscop marca la personalitat de cada persona, el seu caràcter, com són, etc… I d’aquí va sorgir la idea de fer una mena de Carta Astral de cada un d’ells.

Ens encanta veure com d’un tema són capaços de crear connexions i de voler investigar més.

Us deixem un petit vídeo. Esperem que us agradi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>